vrijdag 20 mei 2011

Dieuwertje Blok met ingelast Sinterklaasjournaal op Nederland 1

Dieuwertje Blok met ingelast Sinterklaasjournaal op Nederland 1!
Dieuwertje Blok komt zaterdag vlak voor het Achtuurjournaal op Nederland 1 met een ingelaste uitzending van Het Sinterklaasjournaal. De uitzending staat gepland om 19.50 uur. Dat heeft de publieke omroep NTR vrijdag laten weten.
 
De NTR heeft in overleg met de Publieke Omroep besloten tot het inlassen van de extra uitzending, vanwege een ‘bijzonder en urgent nieuwsfeit’. De inhoud is nog geheim. “Gezien de ontwikkelingen is het op dit moment niet mogelijk nadere mededelingen te doen“, aldus de NTR.
Dieuwertje Blok komt morgenavond dus vlak voor het Achtuurjournaal op Nederland 1 met een ingelaste uitzending van Het Sinterklaasjournaal vanwege een 'bijzonder en urgent nieuwsfeit'.
 
Het persbericht heeft voor een hoop reuring gezorgd bij diverse media. Volgens Sp!ts gaat het gerucht dat Pakjesboot 12 een van de Libische schepen was die afgelopen nacht tot zinken werden gebracht. HP/De Tijd oppert dat de Goedheiligman afstand gaat nemen van het Franco-regime. Op Twitter is het Sinterklaasjournaal van presentatrice Dieuwertje Blok inmiddels een wereldwijd trending topic.
 
Een twitteraar denkt dat Sinterklaas in het vervolg niet op 5-12 komt maar op 12-5. Iemand anders denkt te weten dat de Sint de nieuwe premier van België wordt. Morgen zal Dieuwertje Blok alles duidelijk maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten