dinsdag 18 oktober 2011

Dieuwertje Blok van het sinterklaas journaal neemt namens Hartstichting cheque in ontvangst bij 2e Heemstede Loop

Dieuwertje Blok van het sinterklaas journaal neemt namens Hartstichting cheque in ontvangst bij 2e Heemstede Loop
Op zondag 16 oktober organiseert SportSupport in opdracht van de gemeente Heemstede de 2e Heemstede Loop. De Heemstede Loop mede mogelijk gemaakt door LifeFit Heemstede, kent 3 verschillende afstanden (1,5 km, 5 km en 10 km).
De Heemstede Loop werkt wederom samen met twee goede doelen. Een landelijk en een regionaal goed doel geven de 2e Heemstede Loop kleur. Het landelijke goede doel is de Nederlandse Hartstichting en het regionale goede doel is de Hartekamp groep.
Alle deelnemers kunnen bij de voorinschrijving een bedrag doneren aan de goede doelen van de 2e Heemstede Loop. Voor de Hartstichting zal op zondag 16 oktober Dieuwertje Blok aanwezig zijn om als ambassadeur de cheque in ontvangst te nemen voor de start van de Heemstede Loop.
Dieuwertje Blok: “ Ik heb al een aantal keren de Vriendendag gepresenteerd. Dat is hartstikke mooi, want op die dag zit je in het hart van de Hartstichting. Vrienden maken met hun vrijwillige inzet voorlichting, preventie en onderzoek mede mogelijk! Dankzij dat onderzoek is mijn man er nog. Hij is hartpatiënt, maar kan gewoon leven. En het is nog een goed leven ook. Graag lever ik ook een bijdrage aan dit sportieve evenement.”
Naast de inzet die Dieuwertje Blok levert aan het evenement hoopt de organisatie op een groot aantal deelnemers en een flinke bijdrage voor de goede doelen die de 2e Heemstede Loop ondersteunen.

3 opmerkingen:

 1. ongelofelijk laat die oude sinterklaas blijven ik ben nog maar een kind (suus) en ik vond die oude veel leuker en kinderen mogen op sinterklaas tog kiezen???

  BeantwoordenVerwijderen
 2. jjjjaaa voor bram van der vlugt boe voor die nieuwe sinterklaas (die is nmaelijk nep)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind dit een leuk blog!
  Het Sinterklaasjournaal is Top1!!!!

  BeantwoordenVerwijderen