dinsdag 8 november 2011

Dieuwertje Blok te gast in 'Zo: RAYMANN'


Dieuwertje Blok te gast in 'Zo: RAYMANN'

Tante Es ontvangt Dieuwertje Blok.

Elke donderdag presenteert Dieuwertje Blok de educatieve talkshow '5op2' bij de NTR en vanaf 9 november is ze weer te zien als anchorwoman van het 'Sinterklaasjournaal'.

In Arbeiders te gast laat Jörgen Raymann zien dat ook de werkvloer geen scheiding van culturen kent en dat samenwerken leidt tot nieuwe inzichten. Deze week: de muscialsterren Jetty Mathurin en Alesandro Pierotti. Momenteel zijn ze te zien in de musicalvoorstelling 'Daddy Cool'.

In De Pappies geven twee hoogbejaarde Surinaamse mannen hun geheel eigen kijk op de Nederlandse samenleving.

In deze aflevering hebben zij het over Mauro. Identiteit van Nederland: rappers, cabaretiers, columnisten, dichters en anderen geven hun visie op het Nederland van 2011. Deze week een performance door stand-up comedian Anuar en Dieuwertje Blok.

Van 10 tot en met 14 november wordt het Black Magic Woman Festival in het Bijlmer Parktheater gehouden. Het festival toont jaarlijks het talent van vrouwelijke kunstenaars uit zwarte- en migrantengemeenschappen. Raymann praat hierover met Berget Lewis en Maureen Healy.

Groeten uit Paramaribo: Quintis ging terug naar Suriname voor een nieuwe reeks korte filmreportages over het dagelijks leven in Paramaribo. Deze aflevering gaat over ecotoerisme.

Achmed de slager test in zijn quiz weer de buurtkennis van een kandidaat uit het publiek.

Dieuwertje Blok is vanaf 9 november 2011 weer dagelijks te zien in een spannend en grappig Sinterklaasjournaal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten