donderdag 10 november 2011

Dieuwertje Blok weer dagelijks met een nieuw Sinterklaasjournaal


Dieuwertje Blok weer dagelijks met een nieuw Sinterklaasjournaal.

'Het Sinterklaasjournaal' van de NTR doet dit jaar voor de elfde keer verslag van de actuele ontwikkelingen en achtergronden rondom de intocht, het verblijf en de verjaardag van de Goedheiligman in Nederland. Dieuwertje Blok presenteert het Sinterklaasjournaal van woensdag 9 november t/m zaterdag 5 december 2011.


Naast de presentatie van Dieuwertje Blok vanuit de studio is reporter Jeroen Kramer aan het werk op verschillende locaties in het land. Hij is met name te vinden in en rondom Dordrecht; de stad waar Sinterklaas op zaterdag 12 november voet aan wal zet. Ook duiken diverse bekende Nederlanders op in het journaal. Zoals  Martine Bijl, Brigitte Kaandorp, Bert Visscher, Susan Visser, Nadja Hupscher, Marijke Helwegen, Martin Gaus, Karin Bloemen en Ben Cramer.

Op 9 november start sinterklaasjournaal.nl met de Sinterklaasjournaal krant, Radio Sinterklaasjournaal,  nieuwe spelletjes, extra filmpjes en iedere dag een cadeautje.  Er zijn nieuwe knutsels , foto’s en kleurplaten.

'Het Sinterklaasjournaal' met Dieuwertje Blok is elke dag te zien om 17.40 uur op Nederland 1 en Nederland 3 (Z@ppelin). Met op zondagen het weekoverzicht en als opmaat voor Sinterklaasavond op 5 december het jaaroverzicht. Iedere ochtend wordt de aflevering van de vorige dag om 07.35 uur en ’s middags op wisselende tijden herhaald op NL. 3 (Z@ppelin).

'Het Sinterklaasjournaal', van 9 t/m 5 december om 17.40 uur op Nederland 1 en 3. Herhalingen 7.35 uur, 8.50 uur, 12.35 uur, 14.00 uur op Nederland 3 (Z@ppelin).


Zaterdag zet Sinterklaas voet aan wal in Dordrecht. Als alles goed gaat ten minste. Vrijwel elk jaar ontstaan er problemen bij de bootreis van Spanje naar Nederland, waar het Sinterklaasjournaal dan over bericht. Woensdag is Dieuwertje Blok weer voor het eerst te zien met het Sinterklaasjournaal en laten we hopen dat ze dit keer goed nieuws in petto heeft. Maar of dat ook zo is?

Deze zomer was er al een extra Sinterklaasjournaal, waarin duidelijk werd dat het boek van Sinterklaas helemaal vol was. De Sint heeft toen een nieuw, leeg boek gehad. Is dat een goed boek? En wat is er toch allemaal aan de hand op het Pietenhuis?

Naast de presentatie van Dieuwertje Blok vanuit de studio is dus reporter Jeroen Kramer aan het werk op verschillende locaties in het land. Hij is met name te vinden in en rondom Dordrecht. Ook duiken diverse bekende Nederlanders op in het journaal. Zoals Martine Bijl, Brigitte Kaandorp, Bert Visscher, Susan Visser, Nadja Hupscher, Marijke Helwegen, Martin Gaus, Karin Bloemen en Ben Cramer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten